Közösségfejlesztés a debreceni városrészekben
2014. április 02. 08:33

A Méliusz Juhász Péter Könyvtár és a Debreceni Művelődési Központ meghívja Önt a „Közel az olvasóhoz és a művelődő közösségekhez” című nagyvárosi könyvtári szolgáltatás és közösségfejlesztési pilot projekt, valamint a „Közösségfejlesztés a debreceni városrészekben” című projekt keretében a Nagysándor Telepi Könyvtár Pont és Közösségi Pont megnyitójára 2014. április 2-án, szerdán, 14 órára a Nagysándor Telepi Gondozó Szolgálat Pósa Utcai Idősek és Demens Idősek Klubjába (4031 Debrecen, Pósa utca 41.). 

Köszöntőt mond: Kósa Lajos polgármester.

 

A Nagysándor Telepi Könyvtár Pontot és Közösségi Pontot megnyitja: Halász János, az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkára.

 

A „Közel az olvasóhoz és a művelődő közösségekhez” projektet bemutatja: Dr. Kovács Béla Lóránt, a Méliusz Könyvtár igazgatója.  

A „Közösségfejlesztés a debreceni városrészekben” projektet bemutatja: Jantyik Zsolt, a Debreceni Művelődési Központ igazgatója.

 

További információk a Méliusz Juhász Péter Könyvtár 06-20/460-5186-os telefonszámán vagy a tomasovszki.anita@meliusz.hu e-mail címén.

További részletes információ a Debreceni Művelődési Központ honlapján.