Örökifjak Klubja - Aranytíz Nyugdíjas Klub
2016. november 30. 09:42

Az ötödik kerületi idősebb lakosok kérése volt, hogy legyen szervezett találkozási alkalmuk az Aranytíz Művelődési Központban - így alakult meg az Örökifjak Klubja. A klubnapokon a tagok érdeklődésüktől függően játszanak, beszélgetnek, illetve fórumokat, találkozókat, előadásokat, múzeumlátogatásokat rendeznek a számukra. Havonta egyszer zenés táncdélutánt tartanak, illetve jó időben nagyobb kirándulásokat szerveznek. Az Örökifjak Klubjának tagjai az Aranytíz egyes rendezvényein ingyenesen, vagy kedvezményesen vehetnek részt.

December 1. 15.00 „Kettő az egyben" - Idősek Akadémiája + Mozart

 

Az életkori hátrányos megkülönböztetés előadásban az előadó frissen megjelent könyvét mutatja be, ahol rengeteg kutatást és esettanulmányt ismertet. Az időskori életkori hátrányos megkülönböztetés olyan téma, amelyről Magyarországon nagyon kevés szó esik, így különleges előadásra számíthatunk.

Előadó: Jászberényi József főiskolai tanár, felnőttképzési igazgató

Mozart operarészletek - Zöld Ildikó, szoprán és Portisch Lajos, basszbariton

Közreműködik: Hegedűs Valér zongoraművész

 


December 8. 15.00 Teremtsünk Boldogságot Karácsonyra! - Irodalomterápiás foglalkozás

Szász Éva, tanár és biblioterapeuta az irodalmi alkotásokon keresztül mutatja be az ősi bölcsességet, a humort és a jókedvre derítést. A boldogság keresése, a mindennapi csodák és örömök meglátása és a lelki harmónia helyreállítása - ez a célja foglalkozásának.

 

 

December 15. 14.00 Örökifjak Karácsonyi Bálja

Belépés meghívóval

További részletes információk az Aranytíz Kultúrház honlapján olvashatóak.