Ünnepvárás az Ajándék című kiállítással
2016. december 01. 16:44

A Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. utca 23-25.) 2016. december 2-án (pénteken) 17.00 órakor nyílik a Horváth Hajnalka alkotóművész „Ajándék” című kiállítása. 

Kedves Olvasó! 

E néhány sor azért íródott, mint ahogyan a régi irodalmak lapjain is olvasható: „Ajánlom Magamat”! Persze nem személyemről van szó, hanem az alkotásaimról! A nevem Horváth Hajnalka, Békésen élek és már jó pár éve akvarell képeket készítek, ahogyan most is! A képek színesek, viccesek, néhol ironikusak, a tőlem megszokott módon, a valóságot tükrözőek, amelyet kiragadok a hétköznapokból, de vannak az emberi szépséget kifejezők, vagy éppen a természet ajándékait ábrázolók. December második napján 17.00 órakor szeretettel invitálom Önöket, Benneteket „Ajándék” című kiállításom megnyitójára. Az ünnepek közeledtével egy kis meglepetést is tartogatok azok számára, akik ekkor velem és képeimmel töltik e pénteki nap kora estéjét!”

A kiállítást megnyitja: Izsó Gábor Békés város polgármestere.
 
Közreműködnek: Gulyás Mónika Alexandra és Őri Ágnes Dzsenifer az Alapfokú Művészeti Tagiskola növendékei és Gyucha György, a Dr. Hepp F. Általános Iskola 4. a osztályos tanulója.

Megtekinthető: 2017. január 13-ig, az intézmény nyitvatartási ideje alatt. Belépés díjtalan!